TDM horses
Telefoon: 0478-24.20.91
tdemeersseman@gmail.com

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/4/6/horse-mania.be/httpd.www/templates/horseblanc/functions.php on line 202

Over mezelf

Als kind raakte ik geïnteresseerd in de paardensport, een microbe die me niet meer zou loslaten. Aangezien er in de familie verder niemand actief was in deze sport, leerde ik allereerst rijden op een manege. Ik leerde de beginselen en behaalde mijn brevetten en langzamerhand reed ik vooral de paarden die problemen gaven.

Uiteindelijk werd me duidelijk dat ik verder moest, als ik wou blijven bijleren. Zo kwam ik terecht bij Herman Van Den Broeck en Ingrid Daeleman. Zij baten een stal uit gefocust op het zadelmak maken en verder opleiden van talentvolle jonge paarden. Hier leerde ik enorm veel over het werken met jonge paarden. Ik maakte veel paarden zadelmak en reed ze verder door. Ook werd ik bijgeschoold zowel in de dressuur als het springen aangezien beide sporttakken op deze stal vertegenwoordigt zijn.

Nadien, na 3 jaar hier gereden te hebben, ging ik opnieuw mijn eigen weg. Ik bracht zelf (voornamelijk jonge) paarden uit voor verschillende eigenaars en in mei 2016 startte ik als zelfstandige in bijberoep. Zo deed ik al doende verder ervaring op door het werken met de vele diverse paarden die mijn pad kruisten.

In juli 2016 behaalde ik mijn diploma initiator paardrijden, ik wou immers door opleiding mijn lesgeven verder onderbouwen. Zo startte ik in september ook met de opleiding zelfstandig instructeur paardrijden te Syntra, na geslaagd te zijn voor de instapproef. Ik besloot gelijk ook de avondopleiding Paardenfokker te gaan volgen, omdat er toch een zeer nauwe band blijft tussen de sport en de fokkerij. Ondertussen bleef mijn zelfstandige activiteit natuurlijk ook onverminderd verderlopen.

In 2017 is het de bedoeling om op dezelfde manier verder te werk te gaan en bijkomend ook enkele beloftevolle sportpaarden te kunnen uitbrengen. Voor meer info over de diensten die ik aanbied verwijs ik u graag door naar het tabblad diensten.

Demeersseman Tom