TDM horses
Telefoon: 0478-24.20.91
tdemeersseman@gmail.com

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/4/6/horse-mania.be/httpd.www/templates/horseblanc/functions.php on line 202

Diensten

Les

Tijdens mijn lessen pas ik mij sterk aan naargelang de situatie van paard en ruiter. Net als alle lesgevers heb ik natuurlijk wel enkele principes die de rode draad in mijn lessen vormen. Houding van paard en ruiter, actie-reactie aan de hulpen en duidelijke en eerlijke communicatie zijn bij mij van groot belang.

Ruiters kunnen bij mij zowel voor dressuur- als springles terecht. Ik probeer steeds eerst eventuele problemen die de ruiter tegenkomt op te lossen en van hieruit naar een haalbaar doel te werken. Vaak zal ik een van de eerste lessen zelf eens kort met het paard rijden om ze te kunnen aanvoelen waar het probleem net ligt en welke oplossing de meest geschikte is.

Lessen gaan steeds bij u ter plaatse door. Er wordt een verplaatsingskost aangerekend afhankelijk van de reistijd. Vanzelfsprekend moet los daarvan de verplaatsing ook nog haalbaar zijn. Dit wordt bepaald afhankelijk van de reistijd en het aantal uren ter plaatse.

Zadelmak maken/rijden

Ik heb zoals u ook kan terugvinden bij ‘over mezelf’ een ruime ervaring met jonge paarden. U kan dan ook beroep op mij doen voor zadelmak maken, verder doorrijden of gewoon verder opleiden van uw paard. Dit gebeurt steeds op het tempo van het paard, op een kordate doch eerlijke manier. Dit kan bij u ter plaatse indien in de onmiddellijke omgeving van Lier en de nodige accommodatie beschikbaar is. Er zal een verplaatsingskost aangerekend worden afhankelijk van de reistijd. Anders dan bij lesgeven is het bij zadelmak maken nog meer van belang dat de reistijd wel degelijk haalbaar is. Om een degelijke vooruitgang te boeken zal er immers minstens ca. 3 keer per week of meer met het paard gewerkt moeten worden. Dit is niet haalbaar indien hier steeds een enorme verplaatsing bijkomt. Daarom is het ook mogelijk en zelfs aangeraden om te opteren voor een combinatie met stalling. Het paard komt dan te staan op een volledig uitgeruste stalling met alle nodige zorgen. Hierdoor kan er intensiever doorgewerkt worden met het paard en sneller vooruitgang worden geboekt.

 

Tarieven

Het uurtarief voor zowel les als rijden bedraagt 20 euro. De reistijd heen en terug wordt aangerekend aan een tarief van 10 euro/uur.

De prijs voor een combinatie van rijden en stalling bedraagt 500 euro/maand.